KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu olarak Ramazan ayında Gazze’deki kardeşlerimize destek olmak amacıyla "Bir İftar da Sizden Olsun" kampanyamıza fitre, zekât veya diğer yardımlarınızla desteklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu olarak Ramazan ayına hazırız. Çeşitli etkinlik ve görsellerle farkındalık oluşturmaya devam ediyoruz.

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Mahir Paksoy'u emekliliğe ayrılması dolayısıyla okulumuzdan uğurladık.

Ock

Okulumuzda 1.dönem akademik başarılar, meslekÎ yarışmalar ile sosyal ve sportif faaliyetler, yapılan büyük bir törenle ödüllendirildi.

Ock

Ara

Okulumuz, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerde de kendinden söz ettiriyor.

Ara

Kas

Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü büyük bir coşku ile kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşku ile kutlandı.