KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu

OKULUMUZUN 2023 LGS’DE ELDE ETTİĞİ BÜYÜK BAŞARI DEĞERLENDİRİLDİ

Okulumuzun 2023 yılında elde ettiği LGS başarısının değerlendirilmesi ile ilgili Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından öğretmenlerimizle toplantı gerçekleştirildi.

Okulumuzda yapılan toplantının açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Nuri Şengül yaptı. Ardından İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Serdar Karcıoğlu tarafından genel bir bilgilendirme yapıldı.

Son olarak Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Abdullah Çevik, sunu eşliğinde merkezî sınavda elde edilen istatistiki bilgileri aktardı. Yapılan sunumda okulumuzun ders bazında ilçede ve ilde elde ettiği puan ortalamalarına ilişkin değerlendirmelere yer verildi. Değerlendirmelerde okulumuzun devlet okulları arasında elde ettiği başarı takdir edildi.

Yayın: 21.09.2023 - Güncelleme: 21.09.2023 23:14 - Görüntülenme: 236